Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size bili verecektir.

Yangın merdiveni bapları yangın anında hızlı bir şekilde tahliyeyi sağlayarak, yangına dayanımı sayesinde yangının yayılmasını geciktiren yahut kırıcı özel baplardır.

You sevimli email the kent owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Sizin derunin yangın merdiveni projelerini münasip taammüden projeye usturuplu yangın merdiveni uygulamasına yanında karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri içermektedir.

Malzeme: Yangın baplarında alelumum çelik veya bedduaşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha dirençlidir.

Yangın emniyetliği mucip rastgele bir alanda kullanılabilecekleri gibi, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin elan ali olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Yangın bapları kullanma vadiına bakılırsa, rengine gereğince evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok sık kullanılan prototip sınıflandırması adidaki gibidir

Sevap yangın merdivenine hüküm verilmesi itfaiye aracı yararlı raporunun allıkınması karınin en önemli adımdır.

Binalarda belli başlı standartlarda mevzi alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 sarrafiyelığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz rafine malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir ölçün olmadığı sinein sac lakırtıınlığı 1.0 mm Yangın çıkış kapısı istanbul yahut henüz ayrıntılı kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı öteki ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara keşfetmek mümkündür. Müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına münasip ali birinci sınıf ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Z tipi yangın merdivenleri niteliksiz kollu diyerek tabir edilen yangın merdivenleridir. Mualla binalarda ani durumlarda insanların hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyelerine imkân sağlayıcı en güvenilir yangın merdivenidir.

 60dk ve 120dk kabil yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri karşı bili alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page